Dames 1 – Wedstrijdverslag zaterdag 11 oktober

Na 2 weken achter elkaar een uit wedstrijd gespeeld te hebben, mochten we onze kwaliteiten deze week (zaterdag 11 oktober) weer in ons vertrouwde thuis sporthal laten zien. Na onze 2-3 overwinning van vorige week tegen TOHP waren wij erg gemotiveerd om vandaag weer punten te gaan pakken.
Kerkemeijer Gemini DS2, onze tegenstander van vandaag, was ook erg vastberaden en zelfvertrouwen ontbrak er dan ook niet bij onze tegenstander.
Toch lieten wij ons niet gek maken en wonnen we de eerste set met een ruime voorsprong; 25-16! Het doorzetten van ons goede spel blijft een dingetje en dit uitte zich in veel onnodige fouten in de tweede set. Deze set, na een goede inhaalslag aan het einde, helaas net verloren met 23-25. Na deze set waren wij allemaal weer erg gemotiveerd en waren we het er met zijn allen over eens dat we het niet weer tot een vijfde set mochten laten komen. De laatste twee sets speelden we dan ook weer een stuk beter en lieten we Borculo zien wie de winnaar moest worden van deze wedstrijd. De wedstrijd werd dan ook netjes afgemaakt met een 3-1 overwinning en op deze uitslag mogen we zeker trots zijn!
De volgende wedstrijd spelen wij a.s. zaterdag 18 oktober weer thuis tegen Halley!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *