Heren 1 – Wedstrijdverslag donderdag 9 oktober

Heren 1 bekert door

Gisteravond (donderdag 9 oktober) speelden we onze eerste bekerwedstrijd van dit seizoen in Warnsveld, tegen WSV heren 1. Opnieuw een wedstrijd op de donderdagavond dus, we zouden er bijna aan gaan wennen.

Soms heb je van die wedstrijden waar je beter niet te veel woorden aan vuil kunt maken. Voor de wedstrijd van gisteravond was dit ook het geval. We zaten eigenlijk geen moment lekker in de wedstrijd, maar wisten deze uiteindelijk toch te winnen. Boven de twintig wisten we de sets, met uitzondering van de tweede, steeds in ons voordeel te beslissen. Dat is ook best knap! Door de 3-1 winst met de setstanden 25-23, 20-25, 26-24 en 27-25 bekeren we dus door.

Als we de wedstrijd van gisteravond kunnen beschouwen als een slechte generale voor morgen, dan gaan we tegen Time Out’75 heren 1 uit Diepenheim zeker knallen! Dit team komt dan namelijk bij ons op bezoek voor de vierde competitiewedstrijd. Het belooft een mooie wedstrijd te gaan worden aangezien dit team ook behoorlijk goed aan de competitie is begonnen. Na vier wedstrijden zijn we nog altijd ongeslagen. Wil je ons helpen om deze status vast te houden? Dan zien we je graag zaterdag in sporthal ’t Onderschoer!! Aanvang van de wedstrijd is 19:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *