Dames 3 – Wedstrijdverslag donderdag 9 oktober

Wedstrijdverslag BVC dames 3- Orion dames 6 uit Doetinchem.

De vierde wedstrijd van de dames. Afgelopen week de eerste punten van het seizoen binnengehaald, en ook nog wel alle 5. Op donderdag 9 oktober moesten we uit aantreden tegen de dames van Orion. De wedstrijd werd op tijd begonnen door de scheidsrechter, die ik goed kende.

De eerste set begonnen we met Jannie (SV), Angelique( buiten), Marianne(mid), Marieke (diagonaal), Wieneke (buiten) en Ria (mid). We begonnen de wedstrijd erg goed, en de tegenstander werd dan ook goed onder druk gezet. Ook de tegenstander speelde lekker mee en het bleef spannend tot het eind. De set werd met goed spel (gat in het midden en in de hoeken) wel net met 25-27 verloren.

Tweede set kwam Anja voor Marieke. Deze set lukte bijna alles en de dames van Orion stonden dan ook de hele set onder druk. De set werd zelfs met 25-15 gewonnen.

De derde set bleven we zo staan. Een kopie van de eerste set. Geheel gelijk opgaand tot het eind. Bij 21-24 kwam Marianne aan de opslag, daardoor kwamen we op 24-24. Toen dacht de scheids en de tegenstander dat de set al afgelopen was, enige kleine foutje van de scheids. Deze set werd spijtig genoeg met 26-28 verloren.

Daarna de vierde set. Marieke voor Jannie. Deze set ging erg lastig, We kwamen dan ook erg ver op achterstand, 8-19. Toch knokten we ons terug naar 19-22, ondanks dat de tegenstander de beste speelster (nummer 7) in bracht. De tegenstander bleef echter goed aanvallen en uiteindelijk verloren we de set met 25-15.

Goede wedstrijd van onze dames, er had meer in gezeten. Maar we krijgen ze nog in Barchem ook..

De eerstvolgende wedstrijd is thuis tegen Socii dames 1 op woensdag de 22e oktober om 20.30 uur.

Coach Gerard Janszen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *