Wedstrijdverslag TOHP DS 1 – BVC’73 DS 1

Wedstrijdverslag TOHP DS 1-BVC’73 DS 1

4 oktober gingen we op weg naar Zieuwent om daar een potje te volleyballen tegen TOHP DS 1. Om kwart voor 4 begonnen we met inlopen. Het was al vrij snel warm in de zaal.

Kwart over 4 konden we dan gaan beginnen met de wedstrijd. Dames 2 zat op de tribune om ons aan te moedigen. De eerste set moesten we nog een beetje inkomen, maar ging het absoluut niet slecht. We verloren deze set met 25-17.

De tweede set bleven we in dezelfde opstelling staan, dit keer ging het weer gelijk op, maar konden we deze set wel naar ons toe trekken. 25-21 was de set stand.

De derde set ging goed. Alles liep goed en deze set wonnen we dan ook met 25-15. Een erg lekker gevoel. We begonnen de vierde set dan ook vol enthousiasme. Helaas miste soms het fanatisme een beetje en maakten we zelf onnodige fouten. Het werd dan ook 25-19 in het voordeel van TOHP.

Nou op naar de vijfde set! Wij begonnen met de opslag. We waren allemaal erg gedreven. Helaas maakten we zelf veel fouten en stonden we op een gegeven moment achter met 6-1. Na een time-out gingen we zelf echt weer volleyballen en kwamen we weer bij. Het werd een erg spannende set, maar we wonnen met 15-13!

Dames 2 bedankt voor jullie aanmoediging!

Volgende week spelen we in onze eigen sporthal tegen Gemini Borculo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *