Wedstrijdverslag Heren 1

Heren 1 – Wedstrijdverslag donderdag 2 oktober 

Afgelopen speelronde moesten we al op donderdagavond aantreden in Enschede tegen Stichting Webton TV heren 2. Een wedstrijd op een doordeweekse avond is niet ideaal, maar daar stond dan wel weer een vrij weekend tegenover. De sporthal was in ieder geval snel gevonden, terwijl niemand eigenlijk precies wist waar we moesten zijn. We waren allemaal ruim op tijd aanwezig en konden om 20:30 uur aan de warming op beginnen. De wedstrijd begon om 21:00 uur.

We begonnen de wedstrijd moeizaam, waardoor Webton een kleine voorsprong kon pakken. We liepen gelukkig vrij snel weer in en vervolgens ging de strijd tot ongeveer halverwege de set gelijk op. Daarna namen wij het initiatief en kwamen ook niet meer in de problemen. De set eindigde met 25-18 in ons voordeel.

In de tweede en derde set hadden de mannen van Webton helemaal niks te vertellen. Wij scoorden gemakkelijk en zij maakten de ene fout na de andere. Het meest positieve aan deze sets was dat wij de druk er goed op bleven houden. De setstanden waren dan ook duidelijk: 25-14 en 25-16.

Met een 3-0 voorsprong begonnen we dus aan de  “bonusset”. Tot en met de 15 punten leek de winst opnieuw naar ons te gaan. Vanaf dat moment zakte het aan onze kant echter volledig in. Onze servicedruk viel weg en nu waren wij degenen die de fouten maakten. Webton voelde dat ze een puntje konden pakken en dat maakte ze sterker. Helaas kregen ze dat puntje ook van ons, de laatste set verloren we met 21-25.

Al met al kunnen we terug kijken op een prima start in de 3e divisie. Met drie winstpartijen en 12 punten mogen we tevreden zijn. Het is nu zaak om op deze goede weg door te gaan! Komende week spelen we op donderdagavond een bekerwedstrijd in Warnsveld tegen WSV heren 1. Dit team zullen we ook nog in de competitie tegenkomen. Vervolgens volgt op zaterdag 11 oktober, om 19.00 uur een thuiswedstrijd tegen Time Out’75 uit Diepenheim. We hopen jullie weer te zien in de sporthal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *