Wedstrijdverslag BVC Dames 3 – Focus Dames 4

Wedstrijdverslag BVC dames 3- Focus dames 4 uit Hoogkeppel.

De derde wedstrijd van de dames. Afgelopen week een moeizame wedstrijd gespeeld in Zevenaar. Dus het werd tijd voor de eerste punten van het seizoen. Op woensdag 1 oktober moesten we thuis aantreden tegen de dames van Focus, die erg laat aanwezig waren. De wedstrijd werd op tijd begonnen door onze scheidsrechter Kelly.

De eerste set begonnen we met Jannie (SV), Angelique( buiten), Marianne(mid), Ingrid (diagonaal), Wieneke (buiten) en Ria (mid). We begonnen de wedstrijd erg goed, en de tegenstander werd dan ook goed onder druk gezet. De set werd met goed spel (gat in het midden en in de hoeken) met 25-18 gewonnen.

Tweede set kwam Marieke voor Jannie en Anja voor Marianne. Ingrid werd spelverdeler en Marieke diagonaal. Deze set lukte bijna alles en de dames van Focus stonden dan ook de hele set onder druk. De set werd zelfs met 25-14 gewonnen.

De derde set kwam Jannie voor Ingrid er weer in en Marianne voor Ria. Ook Andrea kwam erin voor Angelique. De tegenstander begon toch wat beter te spelen, maar we bleven prima ons eigen spel spelen. We kwamen nog wel achter in het begin, maar dit werd prima recht getrokken. Andrea moest er spijtig genoeg toch weer uit, en Angelique kwam er weer in. Deze set werd met 25-20 gewonnen.

Daarna de vierde set. Ingrid erin voor Marieke en Ria voor Angelique. De tegenstander lieten de kopjes hangen en deze set werd heel overtuigend gewonnen met 25-15.

Prima wedstrijd van onze dames, erg goed en geconcentreerd gespeeld de hele wedstrijd.

De eerstvolgende wedstrijd is uit tegen Orion dames 6 op donderdag de 9e oktober om 20.30 uur.

Coach Gerard Janszen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *