Nieuwe aanwinsten BVC’73

Nieuw seizoen, nieuwe leden. Seizoen 2014/2015 komen er maar liefst 2 spelers heren 1 versterken.

dion-rouwenhorst

Dion Rouwenhorst, SVS heren 1 (eerste divisie)

Wij zijn ontzettend blij met de terugkomst van Dion. Helaas voor Dion heeft hij i.v.m. blessures zijn plekje bij SVS heren 1 moeten verlaten hopelijk kan hij bij BVC’73 weer herstellen en lekker ballen. Tevens gaat Dion heren 2 training geven en indien mogelijk coachen. Welkom terug Dion!

h1_eddy_2013-2014

Eddy van Geemen, Rivo Rijssen heren 1 (eredivisie)

En wie had dit gedacht! Ook Eddy van Geemen kiest voor BVC’73. Oud teamgenoot van o.a. Ties Lubberdink ruilt zijn eredivisie plekje in om in Barchem derde divisie te komen spelen. Eddy, van harte welkom!

Ook bij de mini’s hebben we een nieuwe aanwinst. Ramon Meijer komt bij BVC’73 volleyballen. Helaas hebben we geen foto van Ramon kunnen vinden. Leuk dat je bij ons komt volleyballen Ramon, we wensen je heel veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *