Six Day zondag 1 juni 2014

Vernieuwde leeftijdscategorie en beachvolleybal bij de jeugd

Het is weer zover. De inschrijving voor Six Day van voetbalvereniging SVBV is geopend!

Nieuw is dat we dit jaar zowel de leeftijdscategorie voor de jeugd hebben verhoogd naar de leeftijd tot 16 jaar én dat we een extra onderdeel hebben voor de jeugd tot 16 jaar, namelijk het volleybal.

Omdat we de afgelopen jaren hebben gemerkt dat er vraag naar is, hebben we besloten om dit jaar ook voor de jeugd een volleybaltoernooi te organiseren en wel beachvolleybal. We gaan ons ervoor inzetten om dit tot een succes te maken.

Om het voor de jeugd in de leeftijd van 13 tot 16 jaar aantrekkelijker te maken om ook mee te doen aan Six Day, wordt de leeftijdscategorie bij de jeugd opgehoogd naar de leeftijd tot 16 jaar. Bij de jeugd gaan we zowel bij het voetbal als het beachvolleybal meerdere poules maken waarbij er per poule teams met spelers van ongeveer dezelfde leeftijd tegen elkaar uit zullen komen. Zodoende creëren we gelijkwaardige poules. Voor de jeugd in de leeftijd van 13 tot 16 jaar wordt er dus een aparte poule gemaakt bij zowel het voetbal als het beachvolleybal.

Natuurlijk kun je, zoals je gewend bent, ook weer meedoen aan de overige, vaste onderdelen. De onderdelen waaraan kan worden deelgenomen zijn dit jaar dus:

Voetbal:          A: 4-tegen-4 voor de jeugd tot 16 jaar

B: 6-tegen-6 voor iedereen vanaf 16 jaar

Volleybal:       A: 4-tegen-4 voor de jeugd tot 16 jaar (beachvolleybal)

B: 6-tegen-6 voor iedereen vanaf 16 jaar

Het inschrijfgeld voor de jeugd tot 16 jaar bedraagt slechts € 5 per team. Voor de overige teams bedraagt het inschrijfgeld € 15 per team, te voldoen op 1 juni 2014 voor aanvang van het toernooi.

Voor het voetbal vanaf 16 jaar geldt maar één voorwaarde; namelijk dat er minimaal één (oud) lid of donateur aan de wedstrijden moet deelnemen. De voorwaarde dat er maximaal 4 spelers van SVBV tegelijkertijd mee mogen doen, stellen we dit jaar niet meer.

Bij het volleybal levert het eerstgenoemde team van de gespeelde wedstrijd een teller voor de volgende wedstrijd.

Zowel bij deelname aan het voetbal als aan het volleybal is het verplicht om één scheidsrechter aan te leveren. Hoewel we alles in het werk stellen om zelf voldoende scheidsrechters te krijgen, kan het voorkomen dat dit niet lukt en dat de door het team opgegeven scheidsrechter een (paar) wedstrijd(en) moet fluiten. Op de dag zelf wordt omgeroepen wie er moet fluiten.

Six Day zal net als vorig jaar om 12.00 uur starten.

Opgave kan via de site (www.svbvbarchem.nl). Inschrijven kan tot en met 18 mei aanstaande dus wacht niet te lang met je opgave!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *