Paasvolleybaltoernooi 2014

Het paasvolleybaltoernooi wordt dit jaar gehouden van vrijdag 11 april tot zaterdag 19 april in ‘t Onderschoer te Barchem.  LET OP: dit is de week voor Pasen, een week eerder dan normaal. Tijdens het toernooi zal met muziek weer voor extra sfeer in de zaal gezorgd worden. Daarnaast vindt er op de finaledag een leuke verloting plaats!

Het toernooi staat open voor deelname door straat- en buurtteams uit Barchem en omstreken. Daarnaast kunnen ook familie-, vrienden-, en bedrijfsteams deelnemen. Het inschrijfgeld bedraagt €25,00 per team. Het opgeven van meerdere teams per straat/buurt etc. kan natuurlijk ook. Het sterkste team geeft u dan nummer 1, dit om een zo eerlijk mogelijke indeling te kunnen maken.

Dit jaar kunnen teams zich inschrijven op twee niveaus, het prestatie- en recreatieniveau! Op beide niveaus zijn de spelregels hetzelfde en wordt eenzelfde traject doorlopen inclusief finalewedstrijden. Het is aan de teams zelf om een inschatting te maken op welk niveau ze thuishoren. Bij twijfel neemt de toernooiorganisatie contact op met het betreffende team. Door het splitsen in twee niveaus hopen we voor ieder team een zo spannend mogelijk toernooi te kunnen creëren. Mocht er te weinig animo zijn voor één van de twee niveaus, dan behoudt de organisatie wel het recht om deze alsnog samen te voegen.

U kunt uw team(s) inschrijven  op vrijdag 28 maart tussen 20:30 en 21:30 uur in ’t Onderschoer. Bij de opgave dient tevens het inschrijfgeld te worden voldaan.

U kunt ook de teamopgave mailen naar activiteitencommissiebvc@gmail.com. De inschrijving dient dan voor vrijdag 28 maart om 22:00 uur binnen te zijn, daarna worden de schema’s gemaakt. U krijgt een bevestigingsmail retour, zodat u zeker weet dat u bent ingeschreven. Bij het aanmelden van een team via de mail, dient het inschrijfgeld voor de eerste te spelen wedstrijd betaald te worden bij de wedstrijdleiding in de sportzaal.

Wij verzoeken u de namen en de competitiespelers per team op te geven bij inschrijving (dit i.v.m. de poule indeling). Vermeld ook het niveau waarop u het team inschrijft. Mocht u bepaalde wensen of opmerkingen hebben dan kunt u deze bij de inschrijving aangeven. Wij proberen hier, voor zover dit mogelijk is, rekening mee te houden.

Het wedstrijdschema ontvangt u minimaal een week van te voren per email. Op verzoek is het mogelijk om een uitgeprinte versie te ontvangen.

 

De belangrijkste spelregels voor het opgeven van een team vindt u hieronder. Voor het gehele overzicht en meer informatie kunt u contact opnemen met activiteitencommissiebvc@gmail.com.

v  BVC’73 stelt zich niet aansprakelijk voor tijdens het toernooi opgetreden lichamelijk letsel, materiële schade, diefstal, verlies, e.d.

v  Deelname geschiedt geheel op eigen risico.

v  Per team mogen maximaal drie NeVoBo competitiespelers/speelsters tegelijk aan het spel deelnemen. Onder deze drie vallen ook NeVoBo jeugdspelers van 17 jaar en ouder. NeVoBo jeugdspelers/speelsters jonger dan 17 jaar worden niet gezien als NeVoBo competitiespelers/speelsters. Competitiespelers/speelsters graag aangeven bij de inschrijving.

v  Tijdens de wedstrijd dienen er minimaal twee dames aan het spel deel te nemen.

v  Elke speler/speelster mag slechts in één team deelnemen.

v  Geef aan voor welk niveau u het team wilt inschrijven.

v  Wij verzoeken de teams 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.

v  Kijk goed op het wedstrijdschema naar de wedstrijden die u moet tellen. Het kan voorkomen dat u voor uw wedstrijd moet tellen.

v  De wedstrijd is beëindigd zodra het eindsignaal klinkt. De rally wordt dan niet afgemaakt en het punt telt niet mee.

v  Alleen een ingehouden smash is toegestaan. Hieronder verstaan we een bal die in eerste instantie een stijgende lijn kent. Tevens mag de bal geen hoge snelheid hebben.

Tevens zouden wij willen vragen zoveel mogelijk scheidsrechters per team op te geven. Dit om te voorkomen dat iedere keer dezelfde mensen moeten fluiten.

Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer op vele inschrijvingen.

Met vriendelijke groet,

De Paasvolleybalcommissie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *