Heren 1 wint moeizaam in Vorden

Zaterdag speelden we een uitwedstrijd, voor Jelmer en Tom eigenlijk een thuiswedstrijd, in Vorden. In de eerste seizoenshelft hebben we met 4-0 gewonnen van dit team en gezien het verschil op de ranglijst gingen we ook nu voor de volle punten.

De wedstrijd startte met een halfuur vertraging omdat de twee damesteams die voor ons speelden er perse een vijfsetter van wilden maken. We bestelden dus nog maar een aantal snickers en wachtten (on)geduldig op de tribune. Toen we uiteindelijk mochten beginnen met de warming-up besloot het team van Dash om de volume knop van de radio maar even open te draaien. De teams die op het veld naast ons inmiddels aan de wedstrijd waren begonnen waren hier niet blij mee, waardoor de muziek al snel weer uit ging.

Ongeveer om zes uur begonnen we aan de eerste set. Het liep niet echt lekker en het was de gehele set erg onrustig binnen het team. Gelukkig waren we wel net iets eerder bij de 25 dan Dash, waardoor we met 25-23 wonnen.

Het leek erop dat we in set 2 eindelijk het goede ritme weer te pakken hadden. Deze set konden we erg gemakkelijk uitspelen en mede door een paar lange serviceseries bouwden we een ruime voorsprong op. Deze set ging dan ook duidelijk met 25-11 naar ons. Het leek erop dat we nu de smaak te pakken hadden.

Het gebeurt vaker, na een erg makkelijke set volgt er eentje waarin het niveau in één keer keldert. Afgelopen zaterdag overkwam het ons. We konden in de derde set geen voorsprong pakken, sterker nog, Dash had de gehele set een kleine voorsprong. In tegenstelling tot de eerste set, kwam het in deze set niet meer goed. Dash won met 25-22.

Met 1 set op zak leek het erop dat Dash tevreden was. In de 4e set waren ze in ieder geval niet bij machte om er een vijfsetter van te maken. Net als in de tweede set hadden we al snel een ruime voorsprong. Toen we boven de twintig kwamen lieten we Dash wat terugkomen, maar uiteindelijk pakten we de set met 25-17. Ook deze wedstrijd wonnen we dus, al viel het opnieuw tegen dat we een set hebben weggegeven.

Vorden mag het misschien moeilijk hebben in de promotieklasse, de kantine hebben we alvast uitgeroepen tot kampioen. Er staan schnitzels op het menu!! In het verleden zijn er al vaker verenigingen geweest waar dit het geval was, maar die zijn inmiddels verdwenen uit de competitie. Misschien een goed idee om dit eens in ’t Onderschoer op het menu te zetten. In Vorden moesten we dus schnitzels met patat eten. Het zorgde ervoor dat we nog een tijd zijn blijven hangen en als laatste de kantine verlieten. Ook de Dash-teams waren al lang verdwenen…

Komende zaterdag spelen we om 17:00 uur thuis tegen de hekkensluiter VoCASA heren 3. Een team waartegen zeker de volle punten gepakt moeten worden. Tot zaterdag in de sporthal!

Groeten, Heren 1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *