Heren 1 een paar maten te groot voor Orion heren 3

Op de laatste dag van november speelden we in Doetinchem tegen Orion heren 3. Dit team begon voortvarend aan de competitie met drie maal winst en 13 punten. Daarna wisten ze in de competitie geen wedstrijd meer te winnen en zakten ze weg naar de middenmoot. Dit was dan ook een wedstrijd waarin we de volle punten moesten behalen.

De wedstrijd tegen Orion was er eentje waarover eigenlijk weinig te vertellen valt. Het opvallende was dat we voor onze doen vroeg moesten opdraven in Doetinchem. De wedstrijd stond al aan het begin van de middag, om 13:00 uur, gepland. Het zorgde ervoor dat we al om half twaalf uit Barchem moesten vertrekken en voor sommigen was dat zelfs reden om de wekker te zetten. Iedereen zag er overigens bij de start van de wedstrijd wel uitgeslapen uit, het zorgde dus niet voor problemen.

Eigenlijk zag elke set in deze wedstrijd er ongeveer hetzelfde uit, hierover kan ik dus kort zijn. Het krachtsverschil was duidelijk te zien, alleen hadden wij telkens moeite om op gang te komen. Dit zorgde ervoor dat Orion aan het begin van de sets telkens nog mee kon komen. De ene set wel wat beter dan de andere. In de loop van de set begon het dan wat beter te lopen en konden we eenvoudig een ruime voorsprong nemen. Bertjan gaf aan dat hij het coachen wel moeilijk vond, het enige wat hij kon doen was ons scherp houden. Het grootste deel van de wedstrijd waren we scherp genoeg. Het zorgde uiteindelijk voor een ruime overwinning met de setstanden; 25-16, 25-16, 25-15 en 25-15.

De focus ligt nu volledig op komende zaterdag, dan ontvangen we Reflex heren 2 uit Duiven. Dit team is momenteel koploper waarbij ze één set minder hebben verloren en een wedstrijd meer hebben gespeeld dan wij. Het belooft een mooie wedstrijd te gaan worden waarbij we hopen op volle tribunes met een enthousiast publiek. We moeten dan, samen met het publiek, een mooi resultaat neer kunnen gaan zetten!

Dus komende zaterdag 17:00 uur in ’t Onderschoer:  BVC’73 heren 1 – Reflex heren 2

 

Tot dan!

 

Groeten, Heren 1

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *