Voorstelling voor ouders in de sport !!!

Hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? Hoe moedig je aan? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Wil je meer weten hoe jij én jouw kind nog meer plezier beleven aan sporten? Bestel dan nu kaarten voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ -versie ouders-. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportverenigingen.

Dinsdag 8 oktober 2013
De Schouwburg te Deventer
20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)
Inloop vanaf 19.30 uur

Wel winnen, he! – versie ouders- is een humoristische theatervoorstelling waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. Vanaf het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas graag ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent!
De voorstelling wordt jou aangeboden door het ministerie van VWS, NOC*NSF en de gezamenlijke sportbonden, in samenwerking met de gemeenten. Zo kost een kaartje slechts ¤5 (excl. ¤0,62 transactiekosten per bestelling), terwijl de normale prijs ¤20 is.
Bestel nu kaarten op www.welwinnenhe.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *