FC de Pietertjes winnaar Paasvolleybaltoernooi 2013

paasvolleybal

Zaterdagavond 30 maart vond in dorpshuis ’t Onderschoer de 32ste finaleavond plaats. Het team van FC De Pietertjes won het toernooi door in een spannende finale de Larikslaan te verslaan….

Verdeeld over twee poules streden negentien teams om de hoogste sportieve eer. Vanaf vrijdagavond 22 maart vonden op vijf speelavonden de poulewedstrijden plaats. De vier beste teams uit elke poule plaatsten zich zaterdagavond voor de finale knock-out fase: speeltijd twee maal een kwartier. In de halve finale versloegen FC De Pietertjes en de Larikslaan de Vrochterhoek en Bij elkaar geraapt. In de strijd om de derde plaats versloeg uiteindelijk de Vrochterhoek het team van Bij elkaar geraapt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *