VIOS Eefde H1 – BVC ’73 H1 26-01-2013

Heren 1 wint matige wedstrijd

Zaterdag 26 januari speelden we een uitwedstrijd tegen VIOS heren 1 uit Eefde. In de eerste seizoenshelft hadden we moeizaam, met 3-2, van dit team gewonnen. Met een aantal niet geheel fitte spelers gingen we proberen om ditmaal een beter resultaat neer te zetten.

De eerste set speelden we te wisselvallig om afstand te kunnen nemen van VIOS. Het werd daardoor een set waar weinig tempo in zat en het ging gelijk op. Uiteindelijk waren wij net iets sterker, waardoor we de set met 25-23 naar ons toe konden trekken.

In de tweede set speelden we wat beter en mede door wat goede service series konden we een ruime voorsprong opbouwen. In de loop van de set lieten we VIOS nog iets terug komen, maar de voorsprong was voldoende om de set ruim te winnen. Ook deze set ging, ditmaal met 25-18, naar ons.

In de derde set hadden ze bij VIOS door dat er iets moest gebeuren. Er kwamen een paar wissels het veld in en hun spel verbeterde. Ze begonnen vooral een stuk slimmer te spelen en wisten gemakkelijk met “tactische balletjes” punten te scoren. Wij hadden hier geen antwoord op waardoor ditmaal VIOS een gat kon slaan. We verloren de deze set met 25-19.

In de vierde set waren we vastbesloten om de wedstrijd met 3-1 te gaan beslissen. Helemaal soepel liep het nog steeds niet, maar de gehele set konden we een voorsprong vasthouden van ongeveer vier punten.  De eindstand in deze set was dan ook 25-21. Hierdoor namen we vier punten mee naar Barchem!

Na de wedstrijd gingen we met een deel van het team nog wat eten. Vaak wordt dan de McDonald’s bezocht, maar dit keer besloten we wat anders te doen. We hadden gehoord dat we bij Brasserie Lettink in Vorden onbeperkt spareribs konden eten voor 10 euro. Reden genoeg dus om daarvoor naar Vorden te rijden. Daar aangekomen bleek dat het onbeperkt spareribs eten de avond ervoor was. Gelukkig wilden ze voor ons wel een uitzondering maken en even later zaten we dan ook de ribbetjes te verslinden. Misschien dat we hiermee een paar romantische dinertjes verpest hebben, maar het was lekker!

De volgende wedstrijd spelen we thuis tegen VCV uit Varsseveld. Dit team staat op de derde plaats maar ze zijn aan een zwakke reeks wedstrijden bezig. Aan ons dus de taak om hier nog een verliespartij voor hun aan vast te plakken. We hopen jullie allemaal komende zaterdag weer om 17:00 uur in de sporthal te zien. Tot zaterdag!

Groeten, Heren 1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *