Vertrouwens Contact Persoon: Anja Sprukkelhorst

De rol van Vertrouwens Contact Persoon (VCP) is in het leven geroepen om binnen een vereniging een eerste aanspreekpunt te hebben voor leden die te maken hebben met seksuele intimidatie over ander ongewenst gedrag. De VCP is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Daarnaast adviseren en stimuleren ze hun vereniging om preventieve maatregelen te nemen. VCP-ers hebben een dubbele taak: de weg wijzen wanneer er vragen zijn en meedenken over preventie. Zij fungeren als eerste opvang voor leden met een klacht.

BVC’73 heeft Anja Sprukkelhorst bereidt gevonden om deze taak op zich te nemen. Hieronder stelt zij zich zelf voor:

Ik ben Anja Sprukkelhorst- Tragter. Sinds vijf jaar volleybal ik bij BVC, op het ogenblik in dames 4 op de woensdagavond. Mijn dochter Mette speelt met veel plezier bij de mini’s. Binnenkort gaan zij niveau 4 spelen. Bij haar team ben ik ook weleens coach en als het nodig is ook scheidsrechter. Verder bestaat mijn gezin uit mijn man Martie en drie zoons: Marijn, Roel en Teun. De jongens voetballen alle drie bij SVBV in Barchem. Naast mijn gezin heb ik een parttimebaan als groepsleerkracht op de Kerst Zwartschool. Mijn hobby’s zijn: uiteraard volleybal, lezen , wandelen met onze hond Bouly , knutselen, naar sportwedstrijden van de kinderen kijken en nog veel meer.

Contactgegevens
Anja Sprukkelhorst
Telefoon: 0575-556921
e-mailadres: asprukkelhorst@kerstzwartschool.nl

Scannen001001.bmp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *