BVC’73 H1 – WSV H1 29 sept. 2012

Heren 1 verliest ook eerste thuiswedstrijd

Zaterdag 29 september speelden we onze eerste thuiswedstrijd tegen WSV H1 uit Warnsveld. Er was aardig veel publiek aanwezig om ons aan te moedigen, dus het leek een mooie wedstrijd te gaan worden. We hadden een geheel fitte selectie. Alleen René ligt nog op het strand in Bali, dus die was niet aanwezig. Helaas konden we de eerste wedstrijd in eigen huis niet winnend afsluiten, we verloren met 1-3.

Aan de eerste set begonnen we veel te slap, waardoor we al snel tegen een achterstand aankeken. Dit konden we de rest van de set niet meer goed maken, waardoor we de set met 21-25 verloren. De tweede set liep het wat beter en konden wij direct een voorsprong pakken. Met een goede service serie van Mike stond het al gauw 5-0. Aan het einde van de set leken we de voorsprong nog bijna te verspelen. Gelukkig eindigde de set toch nog met 25-23 in ons voordeel.

Vervolgens volgden nog twee spannende sets die beide net in ons nadeel uitvielen. Vooral Bram, van WSV, was voor ons onhoudbaar. Hij scoorde er dan ook lustig op los. Bij ons was opvallend dat de gehele wedstrijd het vooral op midden niet liep. Hierdoor werd het aan de buitenkanten ook lastiger om te scoren, omdat daar een goed blok stond. In de voorbereiding had de midden aanval juist goed gelopen.. We hebben in ieder geval weer voldoende aandachtspunten om op te trainen. O ja, de setstanden van de laatste twee sets waren 24-26 en 23-25, daarmee stond het 1-3 verlies op het bord.

Gelukkig bleef het na de wedstrijd nog wel lang gezellig. Eerst werden er in ’t Onderschoer de nodige biertjes genuttigd. Daarna was het tijd om naar de Groene Jager te gaan om samen met dames 1 wat te eten en een feestje te bouwen. De dames hadden overigens wel weten te winnen. Ruim zelfs, de uitslag tegen Ruurlo was 4-0!

Komende zaterdag mogen we in Terborg aantreden tegen Victoria H1, dit team verloor de eerst twee wedstrijden met 4-0. Het wordt dus tijd voor ons om onze eerste winst deze competitie binnen te slepen, al weten we dat de uitslagen van de eerste wedstrijden nog niet zoveel zeggen. Op dit moment staan we na twee wedstrijden op de achtste plaats met 3 punten. De volgende thuiswedstrijd staat voor 13 oktober op het programma.

Groeten, Heren 1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *